Istoriile lui Roderick

AVERTISMENT

Conţinutul acestui blog este proprietatea autorului blogului.

Toate materialele prezentate aici conţin opinii controversate, care nu se pot substitui informaţiei ştiinţifice.

Materialele de aici nu pot fi utilizate în scopuri şcolare ori educaţionale ( prin urmare: dragi elevi, nu vă alcătuiţi referate la istorie cu informaţii de pe “Istoriile lui Roderick” ).

Orice conţinut al blogului poate fi preluat în mod gratuit, însă cu menţionarea sursei.


3 Comments »

 1. Buna ziua!
  Pe istoriile lui Roderick au aparut afirmatii care se inscriu la calomnie. In speta se sustine in mod fals de catre diversi comentatori ca statul ar sustine financiar prin Ministerul Agriculturii o entitate juridica denumita Clubul National de Caini Ciobanesti Romanesti CNCCR.
  Ca reprezentant legal al CNCCR va solicit sa puneti in vedere comentatorilor fie sa isi stearga comentariul fie sa probeze afirmatia caz in care voi sesiza organele legal abilitate.
  Va multumesc
  Cezar Osiceanu
  0744319130

  Comment by cezarosiceanuCezar osiceanu — August 19, 2019 @ 12:00 pm | Reply

  • D-le Osiceanu, încă nu îmi este clar în ce măsură mă privește pe mine toată această poveste. S-ar zice că, din moment ce n-am moderat comentarii calomnioase, sunt și eu de acord cu calomnia? E ca și când aș permite comentarii rasiste, iar asta m-ar face și pe mine rasist?

   Deocamdată articolul cu pricina, împreună cu comentariile aferente, va deveni invizibil. E bine?

   Comment by Roderick — August 19, 2019 @ 2:02 pm | Reply

 2. Sînt unii, care nu mai pot de grija altora. Alții caută atîta băgare în seamă încît sînt în stare să plătească pentru a fi băgați și mai mult în seamă. Alții caută confirmarea faptului că sînt vreo ”sculă”, cu toate că ei nu sînt și se bagă singuri în seamă. Organele legal abilitate au din ce în ce mai multă treabă pentru a clasifica băgările în seamă. Dacă se sesizează cineva cu băgare în seamă pe comentariul meu cum că ar fi calomnie, nu știu ce să zic…. SIncer…ar fi…dar ar fi greu de demonstrat cui i se adresează. S-ar adresa celor ofensați dar ar fi și asta greu de dovedit chiar și de către organele legal abilitate. Să vedem dacă apare vreo băgare de seamă anapoda pe subiect….. Băgătorii de seamă s-au obișnuit și sînt extaziați de politica FB, acolo unde de principiu, au descoperit ei internetul. Spre marea lor dezamăgire, pe alte platforme, nu există butonul ”Report”. Pe care îl poți apăsa confortabil pentru a reclama ce te irită cînd stai seara la o bere în dreptul monitorului.
  În altă ordine de idei, bravo pentru acest blog. Foarte interesant!

  Comment by Diegis — February 7, 2021 @ 7:31 pm | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: